Δραστηριότητες και δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν με παιδιά στο σπίτι

Δραστηριότητες και δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν με παιδιά στο σπίτι

27 Νοεμβρίου, 2020 Off By admin

Ίσως το πιο σημαντικό αποτέλεσμα της διαδικασίας της πανδημίας είναι ότι περνάμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας. στο σπίτι δραστηριότητες που σχετίζονται με τα παιδιά μπορεί να κάνει αυτό το ζεστό περιβάλλον πιο ευχάριστο. Ειδικά για τα παιδιά που βρίσκονται σε αναπτυξιακή ηλικία, ο χρόνος που περνάνε με την οικογένεια είναι χρυσός. Από αυτή την άποψη, μπορούμε να μετατρέψουμε αυτές τις μέρες που πρέπει να μείνουμε στο σπίτι προς όφελός μας ως εξής.

Βέβαια μερικές φορές μπορεί να γίνουν ελλιπείς ή λάθος κατευθύνσεις σε ό,τι αφορά την παιδαγωγική στη χώρα μας. για παράδειγμα χρήσιμα παιχνίδια για παιδιά Στην προετοιμασία δεν αναφέρεται καν για πόσο καιρό θα παίζονται αυτοί οι αγώνες. Ωστόσο, τα παιδιά θα πρέπει επίσης να μάθουν να χρησιμοποιούν σωστά τον χρόνο τους στην αναπτυξιακή τους ηλικία. Παράδειγμα Παιχνίδια στον υπολογιστή για την ανάπτυξη του εγκεφάλου Εάν ένα παιδί που παίζει αυτό το παιχνίδι συνεχίσει να παίζει αυτό το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα αρχίσει να αντιμετωπίζει κακό. Ο ίδιος κανόνας ισχύει για εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Για αυτόν τον λόγο, ήμασταν πολύ προσεκτικοί κατά την προετοιμασία αυτού του περιεχομένου για εσάς.

Ακολουθούν διασκεδαστικές δραστηριότητες που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε το ταραγμένο περιβάλλον που μας έφερε η πανδημική διαδικασία με τα παιδιά μας.

Εκδηλώσεις ηλικίας 10 έως 12 ετών

Παίζοντας Σπίτι

House συμβαίνει στα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών. Ειδικά στην ηλικία που η συνήθεια να παίζουν παιχνίδια μόλις αρχίζει, παίζουν αυτό το παιχνίδι με πολύ πάθος. Φυσικά, σήμερα έχουμε μια πραγματικότητα σαν την Πανδημία. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι ή μια δραστηριότητα που έχει καλύτερο αποτέλεσμα όταν παίζεται στο δρόμο, στη γειτονιά, στο σχολείο, στο εξοχικό, προκειμένου να κοινωνικοποιηθεί. Ωστόσο, αυτές τις μέρες που συμφέρει περισσότερο να μην βγεις έξω, δεν θα ήταν κακό να γυρίσεις στα παιδικά σου χρόνια και να παίξεις έναν γλυκό ρόλο μέσα στο σπίτι.

Φυσικά, ενώ παίζετε αυτό το παιχνίδι, προσέξτε να φτιάξετε χαρακτήρες που μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για τα παιδιά σας. Για παράδειγμα, να είστε γιατρός, να είστε δάσκαλος, να είστε σαν ένα χρήσιμο άτομο και να μιλήσετε για τις καλές πτυχές του. Επιπλέον, έχουμε προετοιμαστεί για τα μικρότερα αδέρφια μας πώς να παίξετε το παιχνίδι στο σπίτι Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό διαβάζοντας το περιεχόμενό μας.

Να μαγειρέψεις φαγητό

Ειδικά 10-Εκδηλώσεις 14 ετών Αν ψάχνετε για ένα γεύμα μαζί, μπορεί να είναι η σωστή επιλογή. Εξάλλου, η κουζίνα είναι ένα μεγάλο εργαστήριο τέχνης που περιέχει πολλές πληροφορίες. Μπορείτε να πάτε στο τραπέζι με το παιδί σας και να προσπαθήσετε να μαγειρέψετε διαφορετικά πιάτα. Με αυτόν τον τρόπο, θα περάσετε διασκεδαστικά και θα βελτιώσετε τις μαγειρικές δεξιότητες του παιδιού σας.

Φυσικά, η σημασία και η αξία της μαγειρικής δεν είναι γνωστή, ειδικά στην κοινωνία μας, αλλά η ικανότητα να μαγειρεύεις όμορφα και νόστιμα είναι μια εξαιρετική ικανότητα και θα γίνει πράγματι πολύ πιο δημοφιλές επάγγελμα τα επόμενα χρόνια από ό,τι σήμερα.

Φτιάχνοντας ένα μοντέλο

Δραστηριότητες που ενισχύουν το μυαλό για παιδιά Μια άλλη δραστηριότητα που μπορούμε να κάνουμε στην τάξη είναι να σχεδιάσουμε τη βράκα. Ειδικά η ηλικιακή ομάδα 20-30 θα το θυμάται καλά. Κάποτε είχαμε μαθήματα σχεδιασμού τεχνολογίας στα σχολεία και μας ζητήθηκε να ετοιμάσουμε ένα μοντέλο πόλης. Είχαμε φίλους που μπορούσαν να δημιουργήσουν πραγματικά όμορφα και πρωτότυπα έργα.

Σήμερα, λόγω του γεγονότος ότι τα σχολεία είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού, παιδική φαντασία αναπτυξιακές δραστηριότητες Είναι στο χέρι σας να το κάνετε ή να τους κατευθύνετε σε αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα έτοιμο μοντέλο συναρμολόγησης χαρτικών ή απλά να αγοράσετε χαρτόνι και κόλλα και μπορείτε να δημιουργήσετε τον κόσμο των ονείρων σας από την αρχή. Αυτή είναι η συμβουλή μας. Επειδή η παραγωγή από την αρχή θα αναπτύξει τη φαντασία και θα βελτιώσει τις δεξιότητες των χεριών καθώς θα κόβει και θα κόβει χαρτί και χαρτόνι.

διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά

Κάνοντας πάζλ

Παιχνίδια που αναπτύσσουν τη νοημοσύνη και τη μνήμη Όταν το λέμε αυτό, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά να φτιάξουμε ένα παζλ. Ειδικά τα παιδιά στην αναπτυξιακή ηλικία δεν πρέπει να στερούνται αυτή την υπέροχη δραστηριότητα. Οι ειδικοί λένε ότι αυξάνει την ικανότητα των παιδιών να σκέφτονται αναλυτικά, να χρησιμοποιούν τη νοημοσύνη και τη μνήμη.

Φυσικά, θα πρέπει να ενεργείτε ανάλογα με την ηλικία ενώ κάνετε παζλ. Με άλλα λόγια, αν βάλετε ένα παζλ 500 ή 1000 τεμαχίων μπροστά σε ένα παιδί 6 ετών που δεν έχει ξανακάνει παζλ, θα βαρεθεί και θα τα παρατήσει. Θα ήταν πολύ πιο σωστό να ξεκινήσετε με παζλ χαμηλότερου επιπέδου. Η σύστασή μας για το παζλ για την ηλικία των 15 ετών είναι να αυξήσετε το μέγεθος στα 500. Για τους ενήλικες, τα παζλ 1000 τεμαχίων θα είναι πολύ πιο χρήσιμα και διασκεδαστικά. Αφού τοποθετήσετε και τα 1000 κομμάτια στη σωστή θέση, μπορείτε πραγματικά να καυχηθείτε για τον εαυτό σας όταν κοιτάτε από μακριά.

Κάνοντας ένα Κουίζ

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά Αν ψάχνετε για μια δραστηριότητα, υπάρχει μια δραστηριότητα που μπορούμε να σας προτείνουμε στο νούμερο ένα. Είναι ένα κουίζ που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ήδη από κάπου.

Τα παιδιά είναι πιο ανταγωνιστικά διανοητικά και θέλουν να είναι συνεχώς σε ανταγωνισμό. Μπορείτε να κάνετε ένα κουίζ μαζί τους για να αξιολογήσετε θετικά αυτά τα χαρακτηριστικά. Φυσικά, όπως και το Puzzle, θα πρέπει να προσαρμόσετε σωστά το επίπεδο και να επιλέξετε θέματα που μπορείτε να ταιριάξετε με τα παιδιά σας. Και φυσικά θα πρέπει να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να εξερευνούν νέα πράγματα επίσης. Γενικός δραστηριότητες ενίσχυσης του πολιτισμού Το κουίζ είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί online με πολλές εφαρμογές.

Παίζοντας παιχνίδια καταιγισμού ιδεών

Εάν είστε γονείς με παιδιά που βρίσκονται ακόμη σε αναπτυξιακή ηλικία, αυτός ο τίτλος μπορεί να σας έχει τραβήξει προς αυτόν. Γιατί οι πιο σημαντικές έννοιες στην αναπτυξιακή ηλικία είναι η ευφυΐα, η αναλυτική σκέψη, οι κινητικές δεξιότητες και η μνήμη. Με αυτή την έννοια, μπορείτε να παίξετε με τα παιδιά σας ή να τα ενθαρρύνετε όταν είστε ελεύθεροι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. εγκεφαλικά παιχνίδια μπορούν να απαριθμηθούν ως εξής.

 • 2048
 • Σκάκι
 • Παιχνίδι Name City
 • κεραία
 • Εννιά πέτρα
 • Σειριακό Μυθιστόρημα
 • Παιχνίδια MentalUP

Μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά με οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που αναφέρονται παραπάνω. Πώς να παίξετε το παιχνίδι ονόματος πόλης; Και Πώς να παίξετε το παιχνίδι Dokuztaş; Μπορείτε να βρείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες για τα παιχνίδια διαβάζοντας το περιεχόμενό μας.

Ζωγραφική για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας

Δραστηριότητες που αγαπούν τα παιδιά Μια άλλη εφαρμογή που μπορούμε να δείξουμε είναι η ζωγραφική. Κάθε παιδί έχει ενδιαφερθεί για τη ζωγραφική σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του και προσπάθησε να βάλει αυτά τα υπέροχα όνειρα στο μυαλό του στο χαρτί. Η ζωγραφική είναι πολύ, πολύ χρήσιμη όσον αφορά την ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Μάλιστα, ό,τι επιχειρείται να δημιουργηθεί από το μηδέν πυροδοτεί κατά κάποιο τρόπο τη φαντασία.

Ενώ ζωγραφίζετε, μπορείτε να διασκεδάσετε κατευθύνοντας τα παιδιά σας και φτιάχνοντας εικόνες μαζί τους. Φυσικά, η ζωγραφική βοηθά όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες να ξεφύγουν από το άγχος και να ενσαρκώσουν τη φαντασία τους. Τότε τι περιμένεις; Πάρτε ένα σημειωματάριο και κραγιόνια και ξεκινήστε αμέσως να σχεδιάζετε.

δραστηριότητες για να κάνετε στο σπίτι με τα παιδιά

Παρακολούθηση ταινιών στο σπίτι

Η παρακολούθηση ταινιών είναι ένας από τους τρόπους διασκέδασης. Αν όμως πρόκειται να παρακολουθήσετε ταινίες οικογενειακώς, προσέξτε να επιλέξετε ταινίες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών σας. Για παράδειγμα, δεν θα είναι ευχάριστο να παρακολουθείτε μια ταινία τρόμου με το παιδί σας, που είναι μόλις 7-8 ετών. Σε γενικές γραμμές μάλιστα προτεινόμενες ταινίες για παιδιά είναι ταινίες κινουμένων σχεδίων. Σε έναν υπότιτλο παραθέσαμε τις ταινίες κινουμένων σχεδίων που δεν θα βαρεθείτε βλέποντας.

Ταινίες για παρακολούθηση με παιδιά στο σπίτι

Ταινίες για παρακολούθηση με τα παιδιά στο σπίτι Όπως είπαμε, είναι γενικά παραδείγματα είδους animation. Αλλά δεν θα αρέσει κάθε ταινία κινουμένων σχεδίων σε εσάς τους ενήλικες. Άλλωστε, αν θέλεις να περάσεις καλά με την οικογένεια, πρέπει να περάσεις χρόνο χωρίς να βαριέσαι όσο τα παιδιά. Ειδικά σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Εδώ είναι η λίστα για εσάς ταινίες κινουμένων σχεδίων για να παρακολουθήσετε με την οικογένεια.

 • Σειρά Ice Age
 • Η ιστορία των παιχνιδιών
 • Σρεκ
 • μικρόποδας
 • Ο Γκριντς
 • Στρουμφάκια
 • Ψάχνοντας τον Νέμο
 • Κλάους
 • Ψάχνω
 • Wall-E
 • βασιλιάς των Λιονταριών
 • Χαρουμενα ποδια
 • Μαδαγασκάρη
 • Σειρά Αυτοκινήτων
 • Η Πεντάμορφη και το τέρας
 • Η χώρα του Χιονιού
 • Kung Fu Panda
 • ζωοτοπία
 • Απίστευτη Οικογένεια
 • Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας

Η λίστα που ετοιμάσαμε για εσάς παραπάνω είναι εντελώς μικτή. Μπορείτε να χρωματίσετε λίγο τη ζωή σας κατά τη διάρκεια της βαρετής διαδικασίας πανδημίας παρακολουθώντας αυτές τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, καθεμία από τις οποίες έχει όμορφες ιστορίες, με τα παιδιά σας.

Για να συνομιλήσετε

Μάλιστα αυτές τις μέρες που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας πιο χρήσιμη δραστηριότητα αυτό θα είναι σίγουρα. Μπορεί να γίνει στο σπίτι δραστηριότητες ενηλίκων, μικρό, παιδί να συνειδητοποιήσει ότι όντως συναντιέστε σε ένα σημείο. Κουβεντιάζοντας επίσης. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες, όταν ο καιρός κρυώνει, μπορείτε να συνομιλήσετε με τα παιδιά σας που έχουν φτάσει σε νεαρή ηλικία και να συζητήσετε ιστορία, λογοτεχνία, επιστήμη, προσωπική ανάπτυξη και προβλήματα ζωής με έναν ζεστό καφέ.

Παίζοντας παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν στο σπίτι

Είναι σχεδόν αδύνατο να περάσετε χρόνο στο σπίτι χωρίς να παίζετε παιχνίδια. Ωστόσο, είναι τόσο δύσκολο να βρεις παιχνίδια κατάλληλα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Παιχνίδια που μπορούν να αγαπήσουν γονείς και παιδιά μαζί καραντίνα παιχνίδια για να παίξετε στο σπίτι έχουμε παραθέσει στο περιεχόμενό μας. Όταν μπεις και ρίξεις μια ματιά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποφασίσεις για ένα παιχνίδι.

Γνωρίζουμε ότι οι περίοδοι καραντίνας είναι βαρετοί, κουραστικοί και εξαντλητικοί για όλους μας. Ωστόσο, έχει γίνει πλέον σαφές ότι αυτή η ασθένεια δεν είναι ανίκητη και έχουμε αρχίσει να ακούμε τα καλά νέα του εμβολιασμού το ένα μετά το άλλο. Για το λόγο αυτό, όσο πλησιάζουμε στο τέλος, ας προσπαθήσουμε να μένουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην επιδεινώσουμε την κατάσταση. για να σας βοηθήσουμε μαζί μας παιχνίδια για να παίξετε με τα παιδιά στο σπίτι Έχουμε ετοιμάσει πολύ περιεχόμενο όπως και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Μείνετε ασφαλείς μέχρι την ημέρα που θα διασκεδάσουμε στο έπακρο σε πάρκα, κήπους και παραλίες μαζί.