Ποιος εφηύρε το κινητό τηλέφωνο; – Ποιος ανακάλυψε το κινητό σας;

Ποιος εφηύρε το κινητό τηλέφωνο; – Ποιος ανακάλυψε το κινητό σας;

31 Οκτωβρίου, 2020 Off By admin

Αν και τα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούνται ευρέως από πολλούς ανθρώπους σήμερα, παράγονται ως έξυπνη τεχνολογία, φυσικά, έχουν φερθεί με πολλά διαφορετικά μοντέλα από το παρελθόν μέχρι σήμερα. Πρώτα να μιλήσουμε για τα ονόματα που είναι γνωστά ως ο εφευρέτης του τηλεφώνου και που βρήκε το κινητό σου Για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, μπορούμε να συμπεριλάβουμε το όνομα Martin Cooper.

Ποιος είναι ο Μάρτιν Κούπερ;

Γνωστός ως ο εφευρέτης του κινητού τηλεφώνου, ο Μάρτιν Κούπερ γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1928. Ενώ το Σικάγο είναι γνωστό ως η γενέτειρά του στην Αμερική, αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Ιλινόις το 1950. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, εγγράφηκε απευθείας στη Ναυτική Εφεδρεία. Υπηρέτησε επίσης σε αυτόν τον οργανισμό ως αξιωματικός υποβρυχίου στο πλαίσιο της διαδικασίας του Πολέμου της Κορέας.

Το προαναφερθέν πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε επίσης το μεταπτυχιακό του στον ηλεκτρολόγο μηχανικό το 1957. Και πάλι, το ίδιο πανεπιστήμιο βραβεύτηκε ως επίτιμος διδάκτορας το 2004 και μεταξύ των πληροφοριών που ελήφθησαν είναι ότι συμμετείχε και στο διοικητικό συμβούλιο.

Διευθύνων Σύμβουλος της Motorola

Γνωστός ως ο εφευρέτης του τηλεφώνου, ο Μάρτιν Κούπερ ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας Motorola. Ενώ τον περιέγραφαν ως το νούμερο ένα μάνατζέρ του, πριν εφεύρει το τηλέφωνο, κυκλοφορεί μια ιστορία ότι οι διάλογοι ανάμεσα σε αυτόν και τη γυναίκα του είναι οι εξής.

Η ιστορία της εφεύρεσης του τηλεφώνου

Πριν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί το τηλέφωνο, ο Κούπερ ήταν σε διακοπές με τη γυναίκα του. Ενώ βρισκόταν σε διακοπές σε ένα απομακρυσμένο νησί της Καραϊβικής, το ξενοδοχείο επέπληξε τη γυναίκα του επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει στα παιδιά τους. Είστε ο νούμερο ένα διευθυντής της Motorola και ρώτησε γιατί τα τηλέφωνα δεν έχουν φορητό μοντέλο. Σε αυτό το ερώτημα, ο Διευθύνων Σύμβουλος άρχισε να εργάζεται αμέσως μόλις τελείωσαν οι διακοπές του, όταν ήταν επικεφαλής της Motorola, και παρουσίασε τις πρώτες του ιδέες σχεδίασης κινητών τηλεφώνων. Ενώ η ιστορία της εφεύρεσης του τηλεφώνου, παρμένη από ορισμένες πηγές, ήταν έτσι, που βρήκε το κινητό σου Μπορεί να λεχθεί ότι στις ερωτήσεις συνέβαλε και η σύζυγός του.

που βρήκε το κινητό σου

πρώτο κινητό τηλέφωνο

Φυσικά, κατασκευάστηκε ως ένα πολύ διαφορετικό και βαρύ μοντέλο από τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται σήμερα. Το πρώτο κινητό τηλέφωνο αναπτύχθηκε από τη Motorola το 1973. Ενώ το όνομα του μοντέλου είναι γνωστό ως Dyna-Tac, το πρώτο τηλέφωνο κατασκευάστηκε πριν από περίπου 40 χρόνια. Ενώ ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του είναι τα ακόλουθα, μπορούμε επίσης να συμπεριλάβουμε ορισμένες λεπτομέρειες στις παρακάτω επικεφαλίδες.

 • Διαστάσεις: 28x8x6 cm
 • Βάρος: 850 γρ
 • Οθόνη: Όχι
 • Αριθμός κυκλωμάτων: 30
 • Χρόνος ομιλίας: 35 λεπτά
 • Χρόνος φόρτισης: 10 ΩΡΕΣ
 • Λειτουργίες:
  • Ομιλία,
  • Ακούγοντας,
  • Κλήση με πλήκτρα

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του, το βάρος του, που στην πραγματικότητα δίνει στους χρήστες του μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν είναι φυσικά και πολύ κοντά στα σημερινά βάρη. Παρόλο που ο χρόνος ομιλίας είναι 35 λεπτά, δεν φαίνεται πραγματικά δυνατό να κρατήσετε ένα τηλέφωνο αυτού του βάρους στο αυτί σας για 35 λεπτά.

Πωλείται για 3.995 $ τιμές

Το πρώτο κινητό, φυσικά, ήταν όντως επιλογή πολυτελείας για πολλούς. Θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο χωρίς καλώδιο συν. Ακόμη και σε ορισμένες περιοχές, υπήρχαν ακόμη και εκείνοι που δεν πίστευαν τα νέα που εμφανίστηκαν πριν από την κυκλοφορία των τηλεφώνων. Φυσικά, αυτή η κατάσταση αύξησε περαιτέρω τη ζήτηση για κινητά τηλέφωνα και η τιμή αναμενόταν να είναι αρκετά υψηλή. Έτσι, το πρώτο κινητό προσφέρθηκε στους καταναλωτές στην τιμή των 3.995 δολαρίων.

Τα χαρακτηριστικά του κινητού τηλεφώνου, που προσφέρθηκε προς πώληση σε αυτή την τιμή, σχεδιάστηκαν με βάρος 850 γραμμάρια και διαστάσεις 300 x 44 x 89 mm. Αυτό το τηλέφωνο, από την άλλη πλευρά, είχε μόνο μια ένδειξη LED. Φυσικά, δεν ήταν ακόμα ένα τηλέφωνο με οθόνη. Δυστυχώς, αυτό το τηλέφωνο είχε ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, το οποίο είναι ότι διαθέτει κεραία. Αυτή η κεραία ήταν περίπου 15 cm, καθιστώντας δύσκολη τη χρήση.

Τα ονειρεμένα μίνι τηλέφωνα του Cooper

Αν και το βάρος του πρώτου σχεδιασμένου και παραγόμενου κινητού τηλεφώνου ήταν κοντά στο 1 κιλό, τα όνειρα του Martin Cooper ήταν να παράγει ένα κινητό τηλέφωνο που να χωράει πίσω από το αυτί. Επιπλέον, ήταν από τα όνειρά του ότι θα ενημέρωνε με τη δόνηση που δημιουργούσε στο αυτί του αντί να δώσει φωνητικό μήνυμα όταν χτυπούσε το τηλέφωνο.

πρώτη συνεδρίαση

Αν και πρόκειται για μια βαριά συσκευή με εμφάνιση τούβλου, σχεδιασμένη να είναι ασύρματη, η πρώτη συνομιλία έχει τώρα ξεκινήσει. Η συνάντηση αυτή έγινε στις 3 Απριλίου 1973 για πρώτη φορά. Με ύψος 25 cm και βάθος 8 cm, αυτό το τηλέφωνο είχε πλάτος 4 cm.

Και πάλι, εκτός από αυτές τις πληροφορίες, εάν θέλετε να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο στον κόσμο, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τις πληροφορίες που λάβαμε από ορισμένες πηγές στην παρακάτω επικεφαλίδα.

Βελτιωμένη οθόνη στα τηλέφωνα

Εκτός από όλες αυτές τις εξελίξεις, υπήρξαν εξελίξεις όλα αυτά τα χρόνια, και το 1989, ως αποτέλεσμα μελετών και έντονων προσπαθειών στο πλαίσιο της Motorola, αν και δεν μπόρεσε να γίνει μείωση στην κεραία, έγιναν μελέτες για το βάρος της , και το μοντέλο MicroTac 9800 x ήταν επίσης ημίφως. Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό ότι οι οθόνες LED έχουν πλέον σχεδιαστεί. Η οθόνη LED, η οποία έχει και δυνατότητα προβολής 8 χαρακτήρων, καταγράφηκε ως το μικρότερο και ελαφρύτερο τηλέφωνο στον κόσμο αυτά τα χρόνια. Φυσικά, με τα χρόνια, τα βάρη έπεσαν και άρχισαν να παράγονται smartphone με οθόνη αφής. Και το πρώτο smartphone ήταν η Simon που κατασκευάστηκε από την IBM. Φυσικά, ο πληθυσμός μας είναι αρκετά διαφορετικός και μεγαλύτερος από τα smartphone.

IBM Simon First smartphone

Οι πρώτες είναι πάντα από τα πράγματα που αναρωτιόμαστε, σωστά; πρώτα παραπάνω ποιο είναι το κινητό σου βρέθηκαν Απαντήσαμε στις ερωτήσεις κάνοντας σύντομους ορισμούς. Λοιπόν, πότε πιστεύετε ότι κατασκευάστηκε το πρώτο smartphone και τι είδους δυνατότητες είχε αυτό το τηλέφωνο; Φυσικά, αν και η χρήση θυμίζει κάπως τα σημερινά τηλέφωνα, θα είναι δυνατό να δούμε τεράστιες διαφορές καθώς πρόκειται για πολύ παλαιότερη τεχνολογία.

Αν και σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει πλέον ένα smartphone, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με τα όνειρά τους εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, οι ελπίδες ορισμένων να δουν αυτά τα τηλέφωνα με αυτήν την τεχνολογία δεν στάθηκαν στο ύψος της ζωής τους. Αν και τα smartphones ονειρευόντουσαν, η δυνατότητα παραγωγής ενός τόσο τέλειου προϊόντος τεχνολογίας ήταν απρόβλεπτη εκείνα τα χρόνια.

Αν πούμε ότι το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο εφευρέθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια, πόσοι θα το πίστευαν; Στην πραγματικότητα, οι πληροφορίες που λάβαμε από ορισμένες πηγές είναι σωστές πληροφορίες. Φυσικά και αυτά ήταν τα smartphone εκείνης της εποχής, αν και δεν είχαν τα σημερινά χαρακτηριστικά.

Η IBM εφηύρε το πρώτο της smartphone τον Αύγουστο του 1994. Το όνομα του τηλεφώνου είναι γνωστό ως Simon. Τι είδους χαρακτηριστικά είχαν αυτά τα smartphone που κατασκευάστηκαν πριν από περίπου 30 χρόνια;

Τα πρώτα χαρακτηριστικά smartphone

 • Οθόνη αφής
 • Αποστολή email
 • Μεγαλύτερος χρόνος ομιλίας
 • Ένα ελαφρύτερο σχέδιο από το πρώτο κινητό τηλέφωνο
 • Πιο αποτελεσματικές λειτουργίες στην ομιλία και την ακρόαση

Γενικά, ενώ τα πρώτα κινητά τηλέφωνα, οι εφευρέτες τους, οι εξελίξεις και οι λεπτομέρειες τους είναι έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να μας ακολουθείτε για να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικές πληροφορίες για άλλα θέματα και να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες πληροφορίες από την πρώτη στιγμή. Μπορείτε να έχετε πληροφορίες για διαφορετικά θέματα από τους άλλους τίτλους μας.