Φαρμακευτικά φυτά για αύξηση βάρους

Φαρμακευτικά φυτά για αύξηση βάρους

27 Ιανουαρίου, 2021 Off By admin

Η αδυναμία αύξησης βάρους, που είναι ένα από τα προβλήματα της εποχής μας, παρατηρείται σε όλο και περισσότερα άτομα καθημερινά. Βλέπουμε πάντα ανθρώπους που είναι υπέρβαροι και προσπαθούν να χάσουν βάρος στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο ή στο άμεσο περιβάλλον μας, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μπορούν να πάρουν βάρος και είναι αρρωστημένα αδύνατοι. Λοιπόν, τι συμβουλές μπορεί να προσφέρει σε αυτά τα άτομα;

Τα βότανα της Πανάκειας και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως είναι γνωστό, στη χώρα μας κυκλοφορούν έντονα μέθοδοι θεραπείας που ονομάζονται εναλλακτική ιατρική, αποτελούμενες από διάφορα φυτά και μείγματα χωρίς χρήση φαρμάκων. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε φαρμακευτικά φυτά για το πρόβλημα της μη αύξησης βάρους. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε βάρος. Εδώ είναι τα βότανα που πρέπει να καταναλώσετε για να πάρετε βάρος.

 • Γαϊδουράγκαθο
 • φλούδα πορτοκαλιού
 • Βαλσαμόχορτο
 • Ανθος αραβοσιτου
 • κοντός μαχουτ
 • ευλογημένο αγκάθι
 • γεντιανή ρίζα
 • πίκρα
 • περιστρεφόμενη ρίζα
 • Φύλλο μέντας
 • σπόρους κύμινου
 • ρίζα αγγελικής
 • φύλλο αγκινάρας

Αν μιλήσουμε λίγο για τα πρότυπα χρήσης? Για το γαϊδουράγκαθο, το βότανο του Αγίου Ιωάννη, τα κοντά φυτά κατιφέ, βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το βότανο σε ένα ποτήρι βρασμένο νερό. Μπορείτε να το καταναλώσετε μετά από έγχυση για 10 λεπτά. Είναι σκόπιμο να καταναλώνεται μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Μπορείτε να πίνετε 2-3 ποτήρια την ημέρα. Για τη ρίζα αγγελικής, τα φύλλα μέντας και τα βότανα αψιθιάς, ένα κουταλάκι του γλυκού από το βότανο ρίχνεται σε ένα ποτήρι κρύο νερό. Βράζεται ανακατεύοντας τα δύο κουκούτσια σε χαμηλή φωτιά και καταναλώνεται. Μιλήσαμε για την κατανάλωσή του με τη μορφή τσαγιού με ζυθοποιία ως τον τρόπο χρήσης των βοτάνων εδώ, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να αναμίξετε μερικά βότανα και να τα χρησιμοποιήσετε για θεραπεία.

βότανα για αύξηση βάρους

Αγαπημένη θεραπεία των γυναικών.

Ανακατέψτε 100 g galangal, 100 g σπόρους fenugreek, 100 g σπόρους βίκου, 50 g τζίντζερ, 50 g σπόρους ραπανάκι, 1 kg μελάσα σταφυλιού και 1 kg μέλι. Το μείγμα που προκύπτει θα καταναλωθεί με άδειο στομάχι με τη μορφή 1 κουταλιάς της σούπας. Μπορείτε επίσης να το καταναλώσετε με γεμάτο στομάχι αν θέλετε. Θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε έως και 4 φορές την ημέρα. Εάν δεν έχετε αυτά τα συστατικά, ας σας δώσουμε μια συνταγή για μια άλλη θεραπεία. Ανακατεύουμε 200 gr αλεύρι μπιζελιού, 100 gr galangal, 100 gr γύρη και 100 gr βασιλικό πολτό. Καταναλώστε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα 4 φορές την ημέρα. Αυτή η θεραπεία έχει μια διαφορά και αυτή είναι? Πρέπει να καταναλώνετε αυτό το μείγμα με γάλα ή χυμό σταφυλιού.

Δεν πρόκειται μόνο για την κατανάλωση φαρμακευτικών φυτών!

Σύμφωνα με τα δεδομένα που προέκυψαν από τις έρευνες, αυτές οι τροφές λύνουν αυτό το πρόβλημα όταν καταναλώνονται από άτομα που δυσκολεύονται να κερδίσουν βάρος. Αλλά η κατανάλωση αυτών των τροφών από μόνη της δεν αρκεί για να επιτύχετε επιτυχημένα αποτελέσματα. Πρέπει επίσης να προσέχετε τη διατροφή σας. Θα εκτιμήσετε ότι η αύξηση του σωματικού βάρους είναι μια μορφή στην οποία θα εισέλθει το σώμα και είναι δυνατή μόνο όταν εφαρμόζεται ένα ισορροπημένο και τακτικό φορτίο στο σώμα. Για το λόγο αυτό, είναι χρήσιμο να ακολουθείτε τις συμβουλές που δίνουν οι ειδικοί στο σημείο της αύξησης του βάρους. Λοιπόν, ποιες είναι αυτές οι συστάσεις; Θα εκπλαγείτε πολύ!

Μια ισορροπημένη και τακτική διατροφή είναι το κλειδί για την αύξηση του σωματικού βάρους.

Τα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος προειδοποιούνται για μια ισορροπημένη και τακτική διατροφή. Περιέργως, δίνουμε τις ίδιες συμβουλές σε άτομα που θέλουν να πάρουν βάρος. Ναι, το πρώτο και πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιτύχετε επιτυχία στη διαδικασία αύξησης βάρους είναι να τρώτε μια ισορροπημένη και τακτική διατροφή. Ακόμα κι αν δεν έχετε όρεξη, σίγουρα δεν πρέπει να παραλείπετε γεύματα. Και αν είναι δυνατόν, θα πρέπει να καταναλώνει αυγά για πρωινό κάθε μέρα. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να προσέχετε να καταναλώνετε κρέας, προϊόντα κρέατος, γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα κατά τη διάρκεια των γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια τελευταία συμβουλή είναι ο αθλητισμός. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι δυνατό να πάρεις βάρος χτίζοντας μυς. Εκτός από αυτό, το να κάνετε αθλήματα πριν από τα γεύματα σας επιτρέπει να κερδίσετε ποιοτικό βάρος.