10 Σειρά Προτάσεις για Εκμάθηση Αγγλικών

10 Σειρά Προτάσεις για Εκμάθηση Αγγλικών

29 Δεκεμβρίου, 2019 Off By admin

Η εκμάθηση αγγλικών δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Όπου κι αν κοιτάξετε, αισθάνομαι υποχρεωμένος να πω ότι πρέπει να αφιερώσετε τους μήνες σας γιατί η γνώση μιας γλώσσας, η εκμάθηση μιας γλώσσας κυριολεκτικά είναι μια χρονοβόρα εργασία. Αλλά από την άλλη πλευρά, είναι μια δουλειά που μπορεί να γίνει ευχάριστη. Θέμα σειρά για εκμάθηση αγγλικών Η παρακολούθηση σας μπορεί να κάνει αυτή τη δύσκολη διαδικασία ευχάριστη.

Στην πραγματικότητα, ξέρει περισσότερα, θα φέρει. Με βάση αυτή τη γενίκευση, εμείς σειρά για τη βελτίωση των αγγλικών στην πρότασή σας θέλαμε να είμαστε. Φυσικά, αναζητήσαμε και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Μιλήσαμε με φοιτητές που αποφοίτησαν επιτυχώς από γλωσσικά μαθήματα πρόσφατα, και με ακαδημαϊκούς, και ετοιμάσαμε ένα πλήρες περιεχόμενο για εσάς.

Υπάρχει κάποιο όφελος για την παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών για την εκμάθηση αγγλικών;

Κατά τη γνώμη πολλών ειδικών, έχει μεγάλο όφελος. Μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τον τρόπο που βγαίνουν οι λέξεις από το στόμα, δηλαδή η προφορά. Ταυτόχρονα, μπορείτε να επικοινωνείτε πιο εύκολα με άτομα με τα οποία μπορείτε να μιλάτε αγγλικά στην καθημερινή ζωή, προσπαθώντας να συνδέσετε το παρακάτω κείμενο και τις προτάσεις του χαρακτήρα. Για παράδειγμα, μερικές φορές κλείστε τα μάτια σας και προσπαθήστε να καταλάβετε τι ακούτε χωρίς να διαβάσετε τον υπότιτλο. Αν το κάνεις πολύ συχνά, μπορεί στην αρχή να αποθαρρυνθείς, γι’ αυτό κάνε αυτή την άσκηση απολαμβάνοντας τη σειρά, για να μην χαλάσει η διασκέδαση σου και να μην πτοηθεί ο ενθουσιασμός σου για μάθηση.

προτάσεις αγγλικής θεατρικής παράστασης

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές σειρές για να μάθετε αγγλικά;

Είναι μια ερώτηση που τίθεται συχνά από όσους επικεντρώνονται στην εκμάθηση αγγλικών. Τα Αγγλικά Πώς να παρακολουθήσετε τη σειρά για να μάθετε; είναι το ερώτημα.

Μάλιστα, είναι δυνατόν να πούμε τα εξής με βάση την παραπάνω παράγραφο. Πρώτα από όλα, προσπαθήστε να γευτείτε τη σειρά. Αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να αποκτήσετε τη συνήθεια να παρακολουθείτε ξένες σειρές αν δεν το συνηθίζετε. Μετά από αυτό, προσέξτε να μην το παρακάνετε. Μπορεί να σπαταλήσει μόνο τον χρόνο σας εστιάζοντας στο γεγονός. Θα είναι ωφέλιμο για εσάς να εστιάσετε στην προφορά των λέξεων και στην αρμονία τους με τα παρακάτω κείμενα. Ακόμα κι αν κλείσετε τα μάτια σας και προσπαθήσετε να κατανοήσετε αυτό που ακούτε, θα επαναλαμβάνετε τις λέξεις, τη γραμματική και την κατανόηση της πρότασης που έχετε μάθει μέχρι τώρα.

Σειρά Συμβουλές για Μαθητές Αγγλικών

Και φτάνουμε στο πιο γλυκό κομμάτι της δουλειάς. Δημιουργούμε με τα δικά μας γούστα και εμπιστευόμαστε τα δικά μας γούστα, θα βρείτε όμορφες τηλεοπτικές σειρές στη λίστα. Ωστόσο, παρακολουθώντας αυτές τις ξένες σειρές, μην χαθείτε στο θέμα και τη ροή των γεγονότων. Μην ξεχνάτε να κάνετε κατά καιρούς τις πρακτικές που αναφέρθηκαν παραπάνω.

10. Game Of Thrones

παιχνίδι των θρόνων

Σύμφωνα με ορισμένους, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το Game Of Thrones, που είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά στον κόσμο. Φοβερή παραγωγή, υπέροχος μυς, υπέροχο σενάριο και απίστευτες σκηνές. Αν και δέχτηκε κριτική με την τελευταία σεζόν και το τελευταίο επεισόδιο, μπορούμε να πούμε ότι κουνούσες το κεφάλι σου την περίοδο που μεταδόθηκες. Αυτός ο μαγικός κόσμος όπου γίνονται απίστευτες ίντριγκες, γίνονται μεγάλοι πόλεμοι όταν χρειάζεται και τα κεφάλια παίρνονται για χάρη του θρόνου. Σειρά συμβουλές για την εκμάθηση αγγλικών Μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να προσφέρουμε σε όσους το θέλουν.

9- The Walking Dead

το Walking Dead

Ένα από τα παιδικά μας όνειρα είναι τα ζόμπι να εισβάλουν στην πόλη μας και εμείς να τα πολεμήσουμε και να προστατεύσουμε την ανθρωπιά μας. Εδώ είναι μια σειρά του The Walking Dead που μετατρέπει αυτό το όνειρο σε πραγματικότητα. Έκανε όνομα με τους χαρακτήρες που σκότωσε στην ιστορία του TWD, που κρατά πάντα το κοινό στην ιστορία με τα υπέροχα εφέ και την ιστορία του. Ας μην δίνουμε σπόιλερ εδώ. Και δείτε αυτή τη θλίψη βλέποντας.

8- Φίλοι

οι φιλοι

Αγαπημένο των λάτρεις των ξένων τηλεοπτικών σειρών. Λίγο κλασική παραγωγή, το Friends κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο σήμερα αλλά και στην περίοδο που μεταδόθηκε γιατί έχει ακόμα καλό κοινό. Αν και αποτελείται από ακριβώς 236 επεισόδια, η βαθμολογία του IMDB 8,9 αποδεικνύει την ποιότητά του. Μια άλλη σειρά που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι το Friends, που προσφέρει σταθερά κωμωδία πάνω από τα πρότυπα.

7- Σέρλοκ

σέρλοκ

Όταν λες Σέρλοκ, το νερό που ρέει σταματά, σωστά; Για χρόνια, διαβάζαμε τα βιβλία του και προσπαθούσαμε να λύσουμε μυστηριώδη γεγονότα. Όταν λέγαμε ότι η σειρά δεν είναι τόσο νόστιμη και δεν μπορεί να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση στο μυαλό, είχε μια εξαιρετική παραγωγή και χαθήκαμε στον ψυχικό κόσμο του Σέρλοκ Χολμς. Ταυτόχρονα, σας προτείνουμε να διαβάσετε τα βιβλία του στα αγγλικά.

6- Breaking Bad

σπάσιμο κακό

Μία από τις καλτ τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία της τηλεοπτικής σειράς πρέπει να είναι το Breaking Bad. Η σειρά, που εντυπωσιάζει με τη μοναδική της αρμονία των χαρακτήρων του Walter White και του Jesse Pinkman, κατάφερε να γίνει μια από τις πιο αξιοθαύμαστες παραγωγές παίρνοντας 9,5 βαθμούς από το IMDB. Τόσο που μετά από αίτημα των θαυμαστών, η ταινία γυρίστηκε και μεταδόθηκε και στο Netflix. Σας προτείνουμε να δείτε πρώτα τη σειρά και μετά την ταινία.

5- Doctor Who

γιατρός που

Τι θα λέγατε να επισκεφτείτε πολλά σύμπαντα και παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς γιατρούς; Στη συνέχεια, δέστε τις ζώνες ασφαλείας σας και ανοίξτε το Doctor Who. Είστε πλέον έτοιμοι να ταξιδέψετε ανάμεσα σε σύμπαντα.

4- Τα 100

τα 100

Πώς πιστεύετε ότι θα διαμορφωθεί η μοίρα του κόσμου μετά από χρόνια και χρόνια; Εάν τέτοιες σκέψεις είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, σας συνιστούμε να μπείτε στο σύμπαν των 100. Όταν έρθει η ώρα για την ανθρωπότητα, που εγκατέλειψε τον κόσμο και δημιούργησε μια αποικία στο διάστημα χρόνια αργότερα, να επιστρέψει στον κόσμο, 100 κρατούμενοι επιλέγονται από την αποικία και στέλνονται στον κόσμο. Και κάπως έτσι ξεκινά η περιπέτεια που θα σε παρασύρει. Είναι ένα υπέροχο sci-fi που μπορείτε να παρακολουθήσετε με κομμένη την ανάσα. Το προτείνουμε σίγουρα.

3- Αννίβας

Αννιβάς

Θέλετε να παρακολουθήσετε μια αληθινή ιστορία εγκλήματος και δολοφόνου; Ο Hannibal είναι για σένα τότε. Στέφθηκε με την εξαιρετική υποκριτική του Mads Mikkelsen, η σειρά Dr. Ακολουθεί την ιστορία του Hannibal Lecter. Επαγγελματίας και δολοφονικός χωρίς ίχνος, ο Δρ. Η ιστορία του Hannibal σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε.

2- The Big Bang Theory

θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης

Μια υπέροχη κωμική σειρά με το γούστο της τοπικής ευρωπαϊκής πλευράς για όσους αγαπούν τις ξένες σειρές sitcom. The Bing Bang Theory, όπου πετούν πνευματώδη και πνευματώδη αστεία. Συμβουλές σειράς για μαθητές αγγλικών Το προτείνουμε σίγουρα.

1- Χάθηκε

χαμένος

Είναι το παιδικό όνειρο πολλών από εμάς. Να πέσεις σε ένα έρημο νησί και να έχεις κάθε είδους περιπέτειες εδώ. Έτσι καταφέρνει να χωρέσει τα όνειρά σου σε ένα χαμένο σύμπαν. Το Lost είναι μια υπέροχη σειρά περιπέτειας και επιστημονικής φαντασίας που έχει το όνομά της γραμμένο με έντονα γράμματα με τις απίστευτες ανάποδες γωνίες και το υπέροχο σενάριο. Αποτελούμενη από 118 επεισόδια, η σειρά σας κρατά στη σειρά και την περιπέτεια με κάθε επεισόδιο. Στο τέλος, σχεδόν σε κάνει να επαναλαμβάνεις όλα όσα έβλεπες και να πεις τι είδα.

Έχουμε παραθέσει για εσάς Προτάσεις σειράς για εκμάθηση αγγλικών με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά, η επιλογή εξαρτάται από εσάς, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μερικές εκπομπές από αυτήν τη λίστα στην κορυφή της λίστας παρακολούθησης.