Adana Campgrounds επί πληρωμή – Δωρεάν 2022

Adana Campgrounds επί πληρωμή – Δωρεάν 2022

9 Ιουλίου, 2020 Off By admin

Τα Άδανα είναι μια από τις επαρχίες που έχουν ακτή στη Μεσόγειο. Πέρα από τα καταγάλανα μεσογειακά νερά των Αδάνων κατασκήνωση σε σκηνή Είναι μια εξαιρετική στάση για όσους θέλουν να το κάνουν. Μπορούμε να πούμε ότι κάνει πολύ ζέστη, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά η θάλασσα είναι καθαρή και προσιτή, σαν να είναι ευλογία σε αυτή τη ζέστη.

Μπορούμε να ανοίξουμε μια ξεχωριστή παρένθεση για την κουζίνα των Αδάνων. Είναι μια από τις πόλεις μας που έχει νόστιμα φαγητά και ποτά από το Şırdan μέχρι το τυλιχτό, το γογγύλι μέχρι το bici bici. Εάν θέλετε να περάσετε ήρεμες διακοπές σε αυτές τις ομορφιές, μπορείτε να βρείτε τις πιο προτιμώμενες από τις περιοχές κατασκήνωσης σκηνών των Αδάνων στο άρθρο μας.

Κάμπινγκ Μαγαρσού

margarus camping

Απέχει περίπου 55 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Κάμπινγκ Μαγαρσού Βρίσκεται στην περιοχή Karataş. Προτιμάται ιδιαίτερα από τους παραθεριστές, ειδικά επειδή βρίσκεται σε μια καθαρή και ήσυχη περιοχή. Χάρη στη μικρή του απόσταση από τη θάλασσα, μπορείτε να απαλλαγείτε από την καταιγιστική ζέστη του καλοκαιριού και να ριχτείτε στο δροσερό γαλάζιο.

Χώρος κατασκήνωσης σκηνής Μαγαρσού Καθώς σας προσφέρει την ευκαιρία να κατασκηνώσετε με τη σκηνή σας, παρέχει επίσης τη δυνατότητα να μείνετε στα σπίτια των μπανγκαλόου σε αυτήν ή να έρθετε με το τροχόσπιτό σας και να μείνετε εδώ. Παράλληλα, υπάρχουν ευκαιρίες για κάλυψη των βασικών αναγκών όπως τουαλέτα, ντους και wifi. Τέλος, η συμβουλή μας είναι να καλύψετε τις ανάγκες σας για φαγητό και ποτό από το κέντρο της περιοχής πριν έρθετε στον χώρο του κάμπινγκ. Μπορεί να μην βρείτε μια περιοχή που να παρέχει υπηρεσίες για αυτό το θέμα εντός της περιοχής.

Κάμπινγκ στο φυσικό πάρκο Belemedik

περιοχές κάμπινγκ στο φυσικό πάρκο belemedik

Συνυφασμένο με την ιστορία και τη φύση κατασκήνωση Αν θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια, το Belemedik Nature Park Campground είναι ακριβώς για εσάς. Ειδικά η απίστευτη φύση στο πάρκο μπορεί να είναι αρκετή για να σας συναρπάσει. Οι ιστορικές κατασκευές που φαίνονται σαν πασπαλισμένες πάνω από τον πίνακα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους παραθεριστές. Αυτές οι κατασκευές λέγεται ότι χτίστηκαν από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε το χρόνο σας μελετώντας τα.

Μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας περπατώντας, βγάζοντας φωτογραφίες και εξερευνώντας με την ηρεμία της φύσης. Ένα από τα σημεία που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι δεν υπάρχουν ντους, σιντριβάνια, ηλεκτρικό ρεύμα και εγκαταστάσεις τροφίμων και ποτών στον χώρο του κάμπινγκ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προετοιμασίες σας σύμφωνα με αυτές τις δυνατότητες.

Κάμπινγκ στο Φυσικό Πάρκο Karataş Kumluk

Κάμπινγκ στο αμμώδες φυσικό πάρκο Karataş

Τώρα είναι η ώρα να κατεβείτε από τα γαλήνια και χαρούμενα δάση των Αδάνων στις θάλασσες της απόλαυσης και της διασκέδασης. Παίρνοντας το γαλάζιο της Μεσογείου μπροστά σας όσο περισσότερο γίνεται κατασκήνωση σε σκηνή Αν θέλετε, αυτό είναι το μέρος για εσάς. Μπορείτε να κάνετε δραστηριότητες όπως ψάρεμα, φωτογραφία της φύσης, πεζοπορία, κολύμπι και πικνίκ στην περιοχή. Το Karataş Kumluk Camping Area, το οποίο προτιμάται συχνά λόγω των πολύ αξιόπιστων καταλυμάτων του, προσφέρει επίσης μπουφέ, αγορά και εστιατόριο.

Υπάρχουν επίσης τουαλέτες και ντους στον χώρο του κάμπινγκ, όπου μπορείτε να μπείτε και να μείνετε για ένα πολύ μικρό ποσό. Φυσικά, πρέπει να πληρώσετε μικρές χρεώσεις για τέτοιες υπηρεσίες, αλλά μπορούμε να πούμε ότι η επιστροφή που λαμβάνετε αξίζει τη χρέωση που πληρώνετε.

Medcezir Camping

medcezir κάμπινγκ

Αρκετά μακριά από το κέντρο της πόλης και επίσης από τον θόρυβο. Κάμπινγκ Medcezi Ταιριάζει τέλεια σε όσους θέλουν να περάσουν διακοπές νιώθοντας το αεράκι της Μεσογείου στο πρόσωπό τους. Η περιοχή κάμπινγκ στην τοποθεσία Yumurtalık των Αδάνων σας προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές διαμονής. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να μείνετε στην περιοχή με την κατασκήνωσή σας ή να περάσετε τις διακοπές σας σε σπίτια μπανγκαλόου με θέα στη θάλασσα και αρωματικό ξύλο.

Ιδιαίτερα προσελκύοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον των οικογενειών Μπανγκαλόου Medcezir Kamping Μπορούμε να πούμε ότι παρέχουν ξενοδοχειακές υπηρεσίες στο σπίτι τους. Εδώ μπορείτε να βρείτε τηλεόραση, ηλεκτρικό ρεύμα, απεριόριστο wi-fi, τουαλέτα και ντους. Ταυτόχρονα, εάν δεν θέλετε να καλύψετε τις ανάγκες σας σε φαγητό και ποτό από έξω, μπορείτε να επωφεληθείτε και από το εστιατόριο της επιχείρησης.

Yilmaz Camping

Yilmaz Camping

Βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το Medcezir Camping, το οποίο εξηγήσαμε παραπάνω, Yilmaz Camping Ο χώρος του κάμπινγκ στη σκηνή είναι επίσης αγαπημένος των παραθεριστών. Είναι ένα μέρος που μπορούμε να προτείνουμε ειδικά για όσους θέλουν να νιώσουν τη φύση και τη γαλήνη μέχρι το μεδούλι. Χώρος κατασκήνωσης Μπορείτε να μείνετε στα σπίτια των μπανγκαλόου καθώς και με τη σκηνή σας στο Yılmaz Kamping. Ωστόσο, εάν δεν ήρθατε με τη σκηνή σας, μπορείτε να νοικιάσετε μια σκηνή. Μπορούμε να υπογραμμίσουμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή υπηρεσία.

Η τελευταία λεπτομέρεια που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι καλύπτετε τις ανάγκες σας σε φαγητό και ποτό πριν έρθετε στην περιοχή. Είναι χρήσιμο να έρθετε προετοιμασμένοι από το κέντρο της περιοχής γιατί είναι λίγο δύσκολο να βρείτε μια επιχείρηση κοντά στην περιοχή. Εγκαταστάσεις όπως τουαλέτες, ντους και ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι διαθέσιμες σε αυτό το κάμπινγκ.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το άγχος και την εξάντληση της κανονικής ζωής με την οικογένειά σας, Κάμπινγκ στα Άδανα χωράφια Μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαδρομή ταξιδιού χρησιμοποιώντας το άρθρο μας. Περνώντας τις νύχτες σας σε αξιόπιστες περιοχές κάμπινγκ κατά την επίσκεψή σας στα Άδανα θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα μεσογειακά βράδια και να ανακουφίσετε την κούρασή σας.

Επίσης αν δεν θέλετε να θυσιάσετε τον προϋπολογισμό σας Δωρεάν κάμπινγκ στα Άδανα Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας. Καλές διακοπές.