İzmir Free Campgrounds 2022 – Πληκτρολόγιο Genç

İzmir Free Campgrounds 2022 – Πληκτρολόγιο Genç

5 Μαρτίου, 2020 Off By admin

Δωρεάν κάμπινγκ στη Σμύρνη Σχεδόν σας προσφέρει μια τομή των ομορφιών της Σμύρνης. Πριν προχωρήσουμε στο περιεχόμενο του άρθρου όπου παραθέτουμε τα μέρη όπου μπορείτε να κατασκηνώσετε στη Σμύρνη, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Τουρκίας με το Kordon, τα δημητριακά, το Bozasi με τη θάλασσα, τους ανθρώπους και τους δρόμους, θα ήθελα να πω κάτι για τη Σμύρνη.

Η Σμύρνη στην πραγματικότητα έρχεται στο μυαλό πρώτα με τον Εθνικό Αγώνα. Μια από τις πόλεις που έγινε σύμβολο. Είναι γνωστό ότι και ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ το αγάπησε πολύ. Δεν είναι ότι δεν θα αγαπούσε έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα άλλο μέρος στον κόσμο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και ξηράς είναι τόσο αρμονικός; Ειδικά καθώς σκύβετε πάνω από το Αιγαίο εκείνη την ημέρα, δεν είναι το περιβάλλον που παίρνει τους ανοιχτούς τόνους του πορτοκαλιού; Πιστέψτε με, δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια, πρέπει να πάτε να το δείτε. Το είπα αυτό, σε έκανα να ερωτευτείς τη Σμύρνη, τουλάχιστον δεν θα το αφήσω στη μέση. Εδώ είναι τα όμορφα πράγματα που θα σας επιτρέψουν να πάρετε τη σκηνή σας στην πλάτη σας και να φύγετε γρήγορα από το σπίτι. Δωρεάν κάμπινγκ στη Σμύρνη.

1- Kestel Dam Camping Area – Bergama

Κάμπινγκ Kestel Dam

Βρίσκεται στο Bergama, μια από τις διακεκριμένες συνοικίες της Σμύρνης, Φράγμα KestelΒρίσκεται στο ρεύμα Kestel. Καθιερώθηκε για να επωφεληθούν οι ντόπιοι από τη διαδικασία άρδευσης. Σε πολλά σημεία κοντά στο φράγμα κατασκήνωση σε σκηνή Μπορείτε να κάνετε. Όταν λέτε φράγμα, φυσικά, μπορεί να σκεφτείτε έναν τεχνητό σωρό από σκυρόδεμα που απέχει πολύ από το φυσικό, αλλά να διαγράψετε εντελώς αυτή τη σκέψη από το μυαλό σας. ο Νείλος Σκεφτείτε μια λεκάνη νερού με καμπύλες όπως Υπάρχουν και μικρά νησάκια σε αυτό.

Ας μην αργήσουμε πολύ. Ελάτε εδώ με τη σκηνή σας, στήστε τη σκηνή σας όπου μπορείτε να δείτε την πιο όμορφη θέα και να απολαύσετε τη φύση. Παρεμπιπτόντως, καθώς δεν υπάρχουν κοινωνικές εγκαταστάσεις στη γύρω περιοχή, είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας τις ανάγκες σας για φαγητό και ποτό. Μπορείτε να φέρετε ένα powerbank για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας.

2- Nazarköy Camping Area – Kemalpaşa

κάμπινγκ nazarkoy

Εδώ είναι ένας υπέροχος χώρος κατασκήνωσης όπου μπορείτε να είστε ένα με τη φύση και να απαλλαγείτε από το άγχος της καθημερινότητας. Nazarkoy Campground Σας υπόσχεται μια περιπέτεια κατασκήνωσης σκηνής στη σκιά των πεύκων, όπου θα είστε γεμάτοι οξυγόνο. Κατά την κατασκήνωση εδώ, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Nazarköy, το οποίο είναι διάσημο για τις εγκαταστάσεις του για το κακό μάτι και να τραβήξετε όμορφες κορνίζες στο φαράγγι Nazarköy.

Ωστόσο, η πεζοπορία και πεζοπορία Είναι επίσης πολύ βολικό να το κάνετε. Σας συνιστούμε να έχετε μαζί σας τις ανάγκες σας για φαγητό και ποτό.

3- Resources Campground – Buca

κάμπινγκ πόρων

Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να καλύψετε πολλές από τις ανάγκες σας γιατί είναι κοντά στο κέντρο του χωριού. Πόροι Campground Είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές κάμπινγκ στη Σμύρνη. Ας πούμε ότι ορισμένες περιόδους του χρόνου είναι συχνός προορισμός για αθλητές που ασχολούνται με την αναρρίχηση. Μπορείτε να έρχεστε εδώ όλη την ώρα του χρόνου, να στήσετε τη σκηνή σας και να απολαύσετε τη μοναδική θέα πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στη φωτιά. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να βλέπετε τη θέα της Μαύρης Θάλασσας σε ένα διαφορετικό σύμπαν. Ειδικά αν καταλαγιάσει η ομίχλη, τα βουνά της γίνονται ορατό μέρος. Θα πρέπει ακόμα να έχετε μαζί σας τις βασικές σας ανάγκες.

4- Sazlıca Beach Campground – Yeni Foça

κάμπινγκ στην παραλία Σάζλιτσα

Εάν είστε λάτρης της θάλασσας και λέτε ότι δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το άγχος ή την κούρασή μου χωρίς να αφεθείτε στο μπλε, εδώ είναι το κάμπινγκ για εσάς. Κάμπινγκ Sazlıca Beach Βρίσκεται ανάμεσα στην Παλιά Φότσα και τη Νέα Φότσα. Η παραλία δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά η θάλασσα είναι τόσο καθαρή που με την πρώτη ματιά είναι δύσκολο να μην τη συγκρίνουμε με τις Μαλδίβες. Το σχέδιο του αέρα σας είναι ήδη εντελώς διαφορετικό. Οι θερμοί άνεμοι του Αιγαίου πνέουν από δυτικές διευθύνσεις. Γεμίζει τα πνευμόνια σου με όλη τη δροσιά της θάλασσας. Όταν έρχεστε στην περιοχή όπου μπορείτε να κατασκηνώσετε δωρεάν, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τις βασικές σας ανάγκες, καθώς και να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές από το εστιατόριο εδώ.

5- Ilica Beach Campground – Τσεσμέ

Κάμπινγκ Ilica Beach

Βρίσκεται περίπου 85 χιλιόμετρα από το κέντρο της Σμύρνης. Παραλία Ilica Απέχει 4χλμ. από το Τσεσμέ. Η είσοδος στη δημόσια παραλία Ilıca, μήκους χιλιομέτρων, είναι δωρεάν. Μπορείτε να έρθετε εδώ με τη σκηνή σας στην πλάτη σας όποτε θέλετε, κατασκήνωση σε σκηνή Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στη θάλασσα. Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις στις περιοχές κοντά στην παραλία. Μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας για ντους και τουαλέτα από εδώ με μια συγκεκριμένη χρέωση. Υπάρχουν εγκαταστάσεις που παρέχουν φαγητό και ποτό, αλλά θα είναι πιο υγιεινό να φέρετε μαζί σας τις προμήθειες σας όταν έρθετε. Τώρα που έχετε ολοκληρώσει τα υλικά σας και έχετε στήσει τη σκηνή σας, μπορείτε να απολαύσετε την παραλία Ilıca.

6- Derekoy Campground – Kemalpasa

κάμπινγκ derekoy

Ας ανεβούμε στις δασικές περιοχές λίγο πιο ψηλά από το επίπεδο της θάλασσας, έτσι; Για όσους δεν θέλουν να είναι κοντά στη θάλασσα, δεν τους αρέσει η ζέστη και θέλουν να μην έχει κόσμο, αυτό το μέρος είναι το τέλειο μέρος. Δάσος κατασκήνωση Υπάρχει μια πίστα αναρρίχησης κοντά στην περιοχή καθώς και οι λάτρεις που έρχονται και κατασκηνώνουν συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου. Και πάλι, ορισμένες περιόδους του χρόνου, αθλητές έρχονται εδώ για να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πίστα αναρρίχησης και γενικά, Κάμπινγκ Derekoy μένει μέσα και γύρω του.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει εγκατάσταση κοντά στην περιοχή του κάμπινγκ, θα πρέπει να έχετε μαζί σας τις ανάγκες σας για φαγητό και ποτό. Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, η πλησιέστερη αγορά βρίσκεται στο κέντρο του χωριού. Οι υπηρεσίες στην κατασκήνωση περιορίζονται σε νερό και WC.

7- Κάμπινγκ Holli Bay

holelikoy campground

Χρειάζονται δύο με τρεις ώρες για να φτάσετε στο κέντρο της Σμύρνης με αυτοκίνητο. Διάτρητος κόλπος Ένας από τους κρυμμένους παραδείσους κήπους της Τουρκίας. Τα βράχια στην πιο όμορφη απόχρωση του λευκού και το μπλε της τέλειας θάλασσας του Τσεσμέ στα έργα διάσημων ζωγράφων Προσφέρει μια ομορφιά που ούτε καν μπορείς να βρεις. Αν θέλετε να κατασκηνώσετε σε μια σκηνή όταν έρθετε εδώ, μπορείτε να στήσετε τη σκηνή σας δίπλα στη θάλασσα ή μπορείτε να επιλέξετε να καθίσετε στην κορυφή της παραλίας και να παρακολουθήσετε τη θάλασσα από μακριά. Ένα άλλο ωραίο πράγμα για αυτό το μέρος είναι ότι δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις σε αυτό. Μπορεί να φαίνεται λίγο αρνητικό όσον αφορά την έλλειψη εγκαταστάσεων τουαλέτας και ντους, αλλά δεν θα ακούσετε ούτε δυνατή μουσική ούτε κόσμο που θα προκαλέσει πονοκέφαλο σε αυτόν τον χώρο κατασκήνωσης. Ταιριάζει τέλεια σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από τον θόρυβο των ανθρώπων και το πλήθος της πόλης. Delikli Bay Campground σε περιμένω.

8- Περιοχή κάμπινγκ στην παραλία Pırlanta

κάμπινγκ στην παραλία με διαμάντια

Diamond Beach Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού πήρε το όνομά του; Ας πούμε τότε? Ακριβώς όπως το διαμάντι στο δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας λάμπει έντονα, λάμπει στην άμμο αυτής της παραλίας. Ενώ η ρηχή θάλασσα των διακοσίων σχεδόν μέτρων απλώνεται μπροστά σου σαν σεντόνι, μπορείς να τρέξεις από τη σκηνή σου στο δάσος και να παραδοθείς σε αυτή τη δροσιά. Diamond Beach Campground Απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο του Τσεσμέ. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τα τρόφιμα και τα ποτά σας, αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή. Ταυτόχρονα, υπάρχουν μέρη όπου μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες του ντους και του WC σας με μια μικρή χρέωση.

9- Περιοχή Camping Bay Çanak – Foça

κάμπινγκ canakkoyu

Foca Ο κόλπος Çanak, που προσελκύει τους λάτρεις της θάλασσας αλλά και τους λάτρεις του κάμπινγκ, είναι μια από τις κρυμμένες ομορφιές της Τουρκίας επειδή βρίσκεται κοντά στο κέντρο. Canak Bay Campground Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η παραλία. Η εγκατάσταση πρασίνου στην πάνω πλευρά της παραλίας μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν καλύπτετε την περιοχή και ότι έχετε μια πιο καθαρή κατασκήνωση. Η μεταφορά είναι αρκετά απλή, καθώς μπορείτε να έρθετε με δικό σας όχημα, μπορείτε επίσης να φτάσετε εδώ με τη δημόσια συγκοινωνία.

Μπορείτε να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες όπως φαγητό και ποτό από τις κοντινές επιχειρήσεις. Και τέλος, σίγουρα να είστε εδώ το ηλιοβασίλεμα. Μια μοναδική ομορφιά θα σας περιμένει.

10- Water Flying Waterfalls Campground – Aliağa

καταρράκτες που ρέουν

Οι πόλεις έχουν γίνει πλέον μη κατοικήσιμα μέρη, σωστά; Τα πολυώροφα κτίρια συστέλλονταν σαν καμίνι στα πιο όμορφα σημεία των πόλεων. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ζήσουμε μια κουραστική και αγχωτική ζωή ανάμεσά τους. Για όσους θέλουν να ξεφύγουν λίγο από αυτή τη ζωή, προσθέσαμε στη λίστα μας έναν ακόμη υπέροχο χώρο κατασκήνωσης στο δάσος. Το όνομα αυτού του μέρους Flying Waterfalls Campground. Η περιοχή, η οποία απέχει 35 χιλιόμετρα από το κέντρο της Manise, είναι ιδανικό μέρος για όσους ξεφεύγουν από το θόρυβο της πόλης.

Είναι καλή ιδέα να φέρετε μαζί σας τις ανάγκες σας για φαγητό και ποτό όταν έρχεστε εδώ. Αν και λέγεται ότι το νερό του καταρράκτη πίνεται, δεν θέλουμε να σας αναγκάσουμε να το κάνετε. Γι’ αυτό συνιστούμε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα. κατασκήνωση Τα κατάλληλα τμήματα βρίσκονται συνήθως στην κορυφή του καταρράκτη. Πηγαίνοντας εδώ, μπορείτε να ξεκουραστείτε αναπνέοντας τον αέρα της φύσης σαν να μπορείτε να στήσετε τη σκηνή σας.

Σε αυτό το άρθρο, είμαστε για εσάς τους λάτρεις του κάμπινγκ σε σκηνές. Δωρεάν κάμπινγκ στη Σμύρνη Προσπαθήσαμε να δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως πού βρίσκεται, ποιες είναι οι δυνατότητες. Ελπίζουμε ότι μπορέσαμε να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία του δρομολογίου των διακοπών σας. Ως οικογένεια Young Keyboard, σας ευχόμαστε καλές διακοπές εκ των προτέρων.