Mersin Campgrounds Δωρεάν – Επί πληρωμή 2022

Mersin Campgrounds Δωρεάν – Επί πληρωμή 2022

7 Ιουλίου, 2020 Off By admin

Όπως γνωρίζουμε, βρισκόμαστε σε μια περίοδο που παλεύουμε ενάντια στον κορωνοϊό. Σε αυτήν την περίοδο, ορισμένες καινοτομίες άρχισαν να εμφανίζονται μεταξύ των παραθεριστών. Ένα από αυτά είναι η κατασκήνωση σκηνών. Μάλιστα είχε αρχίσει να είναι δημοφιλής μέχρι τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα μπορούμε να πούμε ότι με την εισαγωγή της έννοιας της κοινωνικής απόστασης στη ζωή μας, άρχισε να γίνεται πιο δημοφιλής.

Φυσικά, ο πρώτος παράγοντας σε αυτό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί κοινόχρηστοι χώροι όπως ξενοδοχεία και ότι η κοινωνική απόσταση μπορεί να διατηρηθεί με πιο υγιεινό τρόπο. Σε αυτό το άρθρο, ετοιμάσαμε μια λίστα με κατασκηνώσεις στη Μερσίνα για παραθεριστές που θέλουν να απαλλαγούν από την κουραστική και αγχωτική ζωή του 2021, ανεξάρτητα από το αν είναι δωρεάν ή επί πληρωμή. Μπορείτε να σημειώσετε τις καταλληλότερες περιοχές για κάμπινγκ για τον προϋπολογισμό ή τα σχέδιά σας και να περάσετε ήρεμες διακοπές στη Μερσίνα, μια διακεκριμένη επαρχία της Μεσογείου.

Sequin Camping

κάμπινγκ γραμματοσήμων

Αν είστε από τους ανθρώπους που θέλουν η περιοχή του κάμπινγκ να έχει θέα στη θάλασσα, το Pullu Camping είναι για εσάς. Το γεγονός ότι υπηρετεί στον τομέα αυτό εδώ και 35 χρόνια είναι απόδειξη του πόσο αξιόπιστο και προτιμότερο είναι.

Μπορείτε να ομορφύνετε τη ζωγραφική σας με το Κάστρο Mamure ενώ παρακολουθείτε τη θάλασσα μέσα από τα παλιά αλλά σκοτεινά πεύκα.

Το κάμπινγκ Pullu Camping έχει πολλές δυνατότητες. Εάν δεν θέλετε να καλύψετε μόνοι σας τις ανάγκες σας για φαγητό και ποτό, μπορείτε να έχετε διαφορετικά γεύματα και γεύματα από τις επιχειρήσεις σε αυτό. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας σε επίπεδο άνεσης πολύ πάνω από τις προσδοκίες σας, χάρη σε εγκαταστάσεις όπως ντους, πλυντήριο και καζίνο.

Κάμπινγκ Talat Göktepe

Κάμπινγκ Talat Göktepe

Το Campground Talat Göktepe, που βρίσκεται στην περιοχή Erdemli της Μερσίνης, φιλοξενεί πολλούς επισκέπτες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο χώρος κατασκήνωσης σκηνών, ο οποίος είναι χτισμένος σε ένα μεγάλο πευκοδάσος, βρίσκεται επίσης δίπλα σε μια παραλία με γαλάζια σημαία.

Η περιοχή κάμπινγκ Talat Göktepe είναι μια πολύ προτιμότερη περιοχή όσον αφορά τις εγκαταστάσεις της. Μεταξύ αυτών των εγκαταστάσεων, μπορούμε να πούμε ότι οι πιο εντυπωσιακές είναι το δωρεάν ντους, τουαλέτα και ηλεκτρικό ρεύμα. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ψυγείο πληρώνοντας ένα μικρό ποσό και μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό μαζί σας πιο φρέσκο ​​όσο περνάτε.

Κατασκήνωση Νέων του Akkum

στρατόπεδο νέων akkum

Το Akkum Youth Camp βρίσκεται στη συνοικία Silifke της Μερσίν και είναι μια υπέροχη εγκατάσταση που έχει ζωντανέψει για να εξυπηρετεί τους νέους. Πρέπει να είστε μεταξύ 13 και 17 ετών για να μπορέσετε να κατασκηνώσετε σε αυτήν την περιοχή.

Είναι πραγματικά ευχάριστο που οι νέοι κάνουν τέτοιες δραστηριότητες αυτές τις μέρες που η κοινωνικοποίηση με φιλικό και σεβασμό τρόπο, μακριά από την τεχνολογία, έχει ξεχαστεί. Αυτού του είδους η ιδέα της περιοχής κατασκήνωσης είναι επίσης πολύτιμη για την κουλτούρα του προσκοπισμού και της κατασκήνωσης που πραγματικά φτάνει στο τέλος της.

Το στρατόπεδο σκηνής Akkum περιλαμβάνει επίσης πολλούς κοινωνικούς χώρους. ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κ.λπ. τομείς όπου μπορείτε να περάσετε χρόνο σε αθλήματα είναι μόνο μερικά από αυτά. Εάν είστε λάτρης της κατασκήνωσης με σκηνές, το Akkum Youth Camp είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Κάμπινγκ Bogsak

κάμπινγκ boğsak

Το Boğsak Tent Camp Area, που βρίσκεται επίσης στην περιοχή Silifke της Μερσίνης, είναι ένα κατάλληλο μέρος για όσους θέλουν να πάνε διακοπές με την οικογένειά τους. Μπορείτε να έρθετε εδώ με την οικογένειά σας από τον θορυβώδη ρυθμό της επιχειρηματικής ζωής και της ζωής στην πόλη και να ζήσετε αξέχαστη ευτυχία μπροστά στην υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Μπορείτε να έρθετε στο κάμπινγκ Boğsak με τη σκηνή σας ή με το τροχόσπιτό σας. Στο ειδικό τμήμα που προορίζεται για τροχόσπιτα, μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας με υπέροχο τρόπο και, αν θέλετε, να κάνετε μια μικρή περιπέτεια στο γαλάζιο με τις βάρκες στην ακτή.

Κάμπινγκ Akcakil

κάμπινγκ akçakıl

Όπως μπορεί να υποδηλωθεί το όνομα Akçalık Camping, είναι χτισμένο σε μια παραλία με λευκά βότσαλα. Ο χώρος του κάμπινγκ στη σκηνή, που απέχει τρία χιλιόμετρα από το Taşucu, μπορεί να σας εξυπηρετήσει με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να έρθετε εδώ με τη σκηνή σας και να μείνετε εδώ, ή μπορείτε επίσης να έρθετε με το τροχόσπιτό σας. Ή, εάν είστε καθημερινός επισκέπτης και δεν έχετε μαζί σας το σπίτι σας, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα σπίτια μπανγκαλόου εντός της επιχείρησης.

Μπορείτε να φέρετε τις δικές σας ανάγκες για φαγητό και ποτό στο κάμπινγκ ή μπορείτε να επωφεληθείτε από το εστιατόριο που βρίσκεται μέσα. Το να περάσετε ένα υπέροχο γεύμα με ψάρια και ψητά ποικιλίες μπροστά στη μοναδική θέα στη Μεσόγειο μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος των διακοπών σας.

Τα κάμπινγκ της Μερσίνας είναι τα αγαπημένα των παραθεριστών από κάθε άποψη, ανεξάρτητα από το αν είναι δωρεάν ή επί πληρωμή. Μπορούμε να πούμε ότι οι χώροι κατασκήνωσης, που προσελκύουν μεγάλη προσοχή ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αξίζουν αυτή την προσοχή. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη φασαρία της κανονικής σας ζωής με την οικογένειά σας και να περάσετε ήρεμες διακοπές, αγοράστε τα εισιτήριά σας για τη Μερσίνα τώρα και επιλέξτε το κάμπινγκ στο οποίο θα εγκατασταθείτε χρησιμοποιώντας το άρθρο μας. Στη συνέχεια, απολαύστε πλήρως αυτές τις όμορφες διακοπές.